Órák, tesztek, hírek.

Nagymutató blog - megmondja, hány óra van...

Nagymutató blog - megmondja, hány óra van...

Casio G-Shock Gravitymaster limited edition GWR-B1000x – a dögös vörös

[forgatható 3D fotó a cikkben]

2019. december 12. - Taliga Tamás

casio-gshock-gravitymaster-gwrb1000x-1200x1200.jpg

Eljött az év vége, eljött az óraipar legaktívabb időszaka. nem véletlen hát, hogy érkeznek a limitált kiadások, "special edition overdose" várható decemberre. A limitált kiadású modellek jellemzően színösszeállításukban, számlapjukban térnek el hétköznapi kollégáiktól, a Gravitymaster 2019-es modelljének Red limited edition változata is ezt teszi, és jól.

casio-g-shock-gravitymaster-grw-b1000x-09.jpg

Gravitymaster, a Master of G elit klub oszlopos tagja

A Casio szépen osztályozza a kollekcióit, így kerültek a „mindenálló” modellek a G-Shock kollekcióba. Mint minden iparágban, úgy az óraiparban is vannak kiemelkedő modellek, prémium kivitelű darabok, a Casio G-Shock modelleknél ez a Master of G sorozat.

casio-g-shock-gravitymaster-grw-b1000x-00.jpg

A sorozatról bővebben itt írtunk már, a lényege összefoglalva annyi, hogy minden érdeklődési kör, sportág és szabadidős elfoglaltság megszállottjai megtalálják itt a szívüknek kedves darabokat, nem is akármilyen kivitelben. A Sea (Tenger), Sky (Ég) és Land (Föld) szériák nevei önmagukért beszélnek, de tolmácsoljuk azért: a Sea a búvárórák világa, a Sky a repülős modelleké, a Land pedig a megszállott túrázóké.

casio-g-shock-gravitymaster-grw-b1000x-.jpg

A Gravitymaster 2019-es modelljének limitált kiadása, a GWR-B1000x red limited edition ezek alapján természetesen a Sky szériába tartozik, és dicsőséges elődökkel büszkélkedhet, a Gravitymaster sorozata nem véletlenül olyan népszerű. Robosztus, mégis hordható méretek, extra leolvashatóság és minden technikai fejlesztés, ami éppen aktuális a G-Shock modelleknél – ez párosul a repülős design elemeivel, így függőséget okoz a rajongói nagy részénél, igen, még nálam is…

3D fotó, a forgatáshoz kattints a képre és már forgathatod is!

Carbon Core Guard, a látványos megjelenés új formája

Az idei év újdonsága a Carbon Core Guard megjelenése volt, ami sok szempontból hozott újat a Casio G-Shock modellek életében. Az új anyag új formákkal érkezett, gömbölyödik a G-Shock. Ez megosztó a rajongói között, de azt mindenki elismeri, hogy a szénszálas felület tökéletesen illik az elpusztíthatatlan feelinghez, és igen látványos.

A Casio G-Shock anyagainak evolúcióját ebben a videóban sikerült a legrészletesebben feldolgozni:

A Gravitymaster 2019 Red limited edition képekben

A modell részletes tesztjét itt elolvashatod, a limitált modell képgalériájára kattintva pedig minden részletében feldolgoztuk, miért olyan libabőrös tőle, aki a kezébe veszi:

További részletek itt:

süti beállítások módosítása