Órák, tesztek, hírek.

Nagymutató blog - megmondja, hány óra van...

Nagymutató blog - megmondja, hány óra van...

Orient - új búvárok a láthatáron, most Te is segíthetsz nevet választani!

[UPDATE] Megvan az első név!

2019. február 24. - Taliga Tamás

moving-2020.jpg

 

 

 

orient-new-divers-header.png

Két új búvár modell - egy érdekes felhívás a gyártól

Az Orient búvár modelljei között akad egy-két legendás darab, olvashattál is már róluk nálunk sokszor. Az Orient Mako egy igazi "budget diver", vagyis árbajnok, a 200 méteres vízállóság, használható méret, árkategóriájában jó minőségű fémszíj és az egyébként klasszikusan bevált és kedvelt búváróra megjelenése mind segítették, hogy első (és sokaknál megmaradó) búváróra legyen a Dobozban...

yellow_mako.png

Orient Mako I

Majd érkezett az Orient Mako II, amely az első sorozat tapasztalatait felhasználva előrébb lépett, talán a dátumváltó gombot kivéve, amely egy igazán egyedi ötlet volt az első sorozatban. Új szerkezetet kapott (ez lett az F6922), szintén "in-house", magyarul saját fejlesztésű darab. Kézzel is húzható, és másodperc stoppos, vagyis könnyen beállítható a pontos idő rajta, kérdés persze, azt hogyan tartja majd, de a mechanikus szerkezetek világában ez is egyfajta rang, így léphetett egyet előre a Mako II.

_dsc6051.jpg

Orient Mako II

A Mako sorozat darabjai mellett persze más, méltán sikeres modell is született az évek során, teszteltük az Orient  Mako XL szériát, de a leginkább felnőtt Orient búvár óra az M-Force Bravo volt, minden szempontból tökéletes a kategóriájában.

orient-mforce-bravo-01.jpg

Orient M-Force Bravo

makoxl2_insert_1000x400.jpg

Orient Mako XL

Most viszont arra kéri a gyár az USA-ban élő vásárlóit, hogy segítsenek nevet találni a hamarosan érkező két új diver modellnek, melyekről már a képek is megjelentek, nagy meglepetés nem ért senkit a formák miatt.

orient-new-diver-1.png

orient-new-diver-2.png

fotók: orientwatchusa.com

Most szavazhatsz Te is - mi legyen az új modellek neve?

Bár a szavazás hivatalosan nem érhető el az USA-n kívülről, természetesen megszereztük a képeket és a neveket is, így "in-house" szavazást indítunk, gyere és szavazz, neked melyik név tetszene leginkább az új Orient diver modelleknek?

 

 

UPDATE 1: Megvan az első név

Időközben meg is született a döntés: az Orient 2019 diver modellek közül az első a KAMASU (Barracuda) nevet kapta a keresztségben.

orient-kamasu-diver-2019.jpg

 

A szavazatokért cserébe csak egy mókás Orient videót adunk :

 

 

Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

süti beállítások módosítása